O nama

article

Color Paleta, koja postoji od 1997. godine, bavi se izvođenjem završnih radova u graditeljstvu. Specijalizirana je za soboslikarsko – ličilačke radove, od klasičnih do modernih vrsta moleraja.

Kao nastavljači tradicije tvrtke „Grubor“ koja je od 1918. godine bila najpoznatija u svojoj branši na području Sarajeva, uspješno smo izvršili obuku kadrova za najsloženije restauracije i rekonstrukcije svih soboslikarskih i slikarskih dekoracija...

Izvodimo sve vrste fasadnih radova, od termičkih fasada do restauracije i rekonstrukcije fasada sa najsloženijom dekorativnom plastikom (štukatura). Specijalizirani smo za izvođenje modernih, dekorativnih i luksuznih moleraja po sustavu talijanske tvrtke „Valpaint“, te uspješno vršimo sve imitacije kamena, drveta i kože.

Sudjelovali smo i neposredno izveli restauracije na desetinama sakralnih i drugih javnih objekata od kojih su mnogi spomenici kulturno – povijesnog naslijeđa Bosne i Hercegovine kao što su: Narodno pozorište u Sarajevu, Katedrala u Sarajevu, Saborna crkva u Sarajevu, te Aškenaška sinagoga u Sarajevu.

Posebno povjerenje nam je ukazano na restauraciji slikarskih dekoracija Gradske Vijećnice u Sarajevu.

Naši arhitekti rješavaju sve vaše dileme oko uređenja i dizajna interijera.

Jamčimo visok kvalitet radova, profesionalnost, urednost u izvođenju radova, optimalne rokove i pristupačne cijene.

  
  
   
d

cp footer designer17